Bil-Demontering Innlandet AS

I 1959 ble Toten Bilopphuggeri etablert av Gunnar Alm med kun han som ansatt. Bedriften drev i hovedsak med skrapjern, og etter hvert vrakbiler og delesalg, brukt og nytt. I 1994 tok hans sønn Tor Alm over bedriften og omgjorde det til A/S. Bedriften fikk så avtaler med forsikringsselskaper om kjøp av skadebiler. Det ble da etablert en egen avdeling på 10 dekar på Kraby Industripark, kun med skadebiler. Deler fra skadebilene blir sjekket nøye for tilstand, blir dataregistrert og selges til private og verksteder over hele landet.

I dag er vi 11 ansatte med fokus på delesalg av brukte bildeler og miljøsanering. Vi har innarbeidet nøye rutiner for sjekk av deler før delesalg. Vi er pr. i dag 3 ansatte på salg som sitter med mailer, telefon hennvendelser, kundemottak, forsendelser og fakturering. Vi har 1 som jobber med miljøsanering, 2 som driver med demontering og 2 som registrerer og sjekker deler.

Bedriften skiftet navn i 2015 til Bildemontering Oppland AS. På grunn av store misforståelser og forvekslinger om at vi drev med bilder så byttet vi igjen navn i 2018 til Bil-Demontering Innlandet AS.

Bil-Demontering Innlandet AS er medlem av NBF (Norges Biloppsamlers Forening). Vår bedrift legger inn deler i to databaser i Norge, NBF Bildeler (www.bruktdel.no) og Bil-Demontørenes Dataring (finndel.no)

Vi er også tilsluttet NHO under Norsk Industri.

Avdeling Skreia
Avdeling Skreia
Avdeling Kraby
Avdeling Kraby
Graver


Våre ansatte
StillingNavnTelefon
Daglig leder
971 24 074
Tor611 43 440
Kontoransvarlig
611 43 440
Inger
Administrasjon/Kundeansvarlig salg
611 43 440
Linn
Kundeansvarlig salg
611 43 440
Lene
Bilklargjører
Jan Olav
Administrasjon/Deleregistrerer
Marius
Deleregistrerer
Ole
Deleregistrerer
Julian
Pakkeansvarlig
Tom Christian
Bil-demontør
Kjell
Bil-demontør
Thair
Sjåfør
BengtSøk

Finn våre deler, og en million andre, på